Futbolmania
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfaLatest imagesÜye ListesiKayıt OlGiriş yapRPGFNW.tvArama

TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ?

5 posters
YazarMesaj
12 Numara
Üyelik Seviyesi
Üyelik Seviyesi
12 Numara

TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ? Empty
MesajKonu: TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ?   TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ? EmptyÇarş. Mayıs 30, 2012 8:17 pm

Ben iyi buluyorum. Topu aldığı zaman atağa kalkan çarpraz paslarlada ilerleyebiliyor. Abdullah Avcı, genç yetenekleri iyi deniyor. Hele Hasan Ali, Sercan Saraer, Bekir, Semih, Mert ve Cenk'i beğendim. Geleceği olan bir A-Milli Takım var gibi inşallah 2014 Dünya Kupası'na katılabiliriz.
Bianconeri
Yönetici
Yönetici
Bianconeri

İsim : Oğuz T.
Kulüp : Juventus
M : 73M
Bilgiler : /t299-juventus

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ?   TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ? EmptyÇarş. Mayıs 30, 2012 9:02 pm

Özür dilerim ama ben bu önümüzdeki en az 5-6 yıl içerisinde bir başarı yakalayacaklarını sanmıyorum. Evet çok yetenekliler ama henüz çok toy futbolcular var içlerinde. Sanki A Milli takım değil, B Milli takımı geliyor. Zaten Türkiye milli takımı 10 yılda ancak 2-3 kere başarı gösteren bir takım. En son başarısı Euro 2008'deydi, dediğim gibi şu 5-10 sene içindede öyle bir başarı beklemiyorum. Yani açıkcası ben oynadıkları futbolu pek beğenmiyorum. Eskiden heyecanla izlerdim maçları, şimdi o kadar sıkıcı futbol oynuyorlar ki son oynadıkları hazırlık maçlarını bile seyretmedim.
AbdullahY.
Üyelik Seviyesi
Üyelik Seviyesi
AbdullahY.

İsim : Abdullah Yücel
Kulüp : Manchester United
M : 31M
Bilgiler : /t310-m-united

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ?   TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ? EmptyPerş. Mayıs 31, 2012 8:32 am

Benim de pek beğendiğim söylenemez. Böyle rakiplere karşı güzel oynamaları çok normal. Ama ben eski tecrübeli A Milli Takım'ı özledim. Aurelio'lu, Semih'li, Tuncay'lı, Kazım'lı Milli Takım çok daha iyiydi. Aslında bu maça kadar hep yedekleri denedi Abdullah Avcı. Portekiz maçında kafasında tasarladığı ilk 11'le çıkacaktır muhtemelen maça. O zaman daha sağlıklı bir yorum yapabiliriz.
12 Numara
Üyelik Seviyesi
Üyelik Seviyesi
12 Numara

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ?   TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ? EmptyPerş. Mayıs 31, 2012 9:33 am

Spurs demiş ki:
Özür dilerim ama ben bu önümüzdeki en az 5-6 yıl içerisinde bir başarı yakalayacaklarını sanmıyorum. Evet çok yetenekliler ama henüz çok toy futbolcular var içlerinde. Sanki A Milli takım değil, B Milli takımı geliyor. Zaten Türkiye milli takımı 10 yılda ancak 2-3 kere başarı gösteren bir takım. En son başarısı Euro 2008'deydi, dediğim gibi şu 5-10 sene içindede öyle bir başarı beklemiyorum. Yani açıkcası ben oynadıkları futbolu pek beğenmiyorum. Eskiden heyecanla izlerdim maçları, şimdi o kadar sıkıcı futbol oynuyorlar ki son oynadıkları hazırlık maçlarını bile seyretmedim.

Başarı konusunda haklısın 2002 Dünya üçüncülüğü ardından 6 yıl sonra gelen bir başarı EURO 2008 başarısı vardı. Ama şu son 3 hazırlık maçındada süper oynadılar. Hele Finlandiya maçında diğerlerinden daha iyi oynadılar son anda kaybettiler kalecileride güzeldi. Bilmiyorum ama ben çok umutluyum. Smile
Xanthous
Üyelik Seviyesi
Üyelik Seviyesi
Xanthous

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ?   TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ? EmptyPerş. Mayıs 31, 2012 9:54 am

İlk maçlarda gayet başarı gösterdiler fakat Estonya'mıydı neydi o maçta pek başarı gösteremedi.Zaten Türkiye'in her zaman yaptığı bir olay.Yarıda umutu keser elenir.Bu sene inşallah farklı olur.
Adiqe
Üyelik Seviyesi
Üyelik Seviyesi
Adiqe

MesajKonu: Geri: TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ?   TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ? EmptyPerş. Mayıs 31, 2012 2:09 pm

Türkiye geçtiğimiz yıla kadar sürekli aynı oyuncularla oynayan bir takımdı. Hakan, Tuncay, Nihat, Semih, Aurelio.. vb. Fakat şimdi milli takımın tamamı değişiyor ve inanın daha iyi olacak. Fakat iyi olması hemen olmuyor. Şuanda ilk maçlara göre bu değişiklik faydalı olacak ama şak diye başarı gelmeyecek. Bu sene belki milli takım pek birşey yapamayacak ama bu oyuncular seneye kadar milli takımda yıldız olacaklar.

TÜRKİYE A-Milli Takımın Oyununu Nasıl Buluyorsunuz ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Milli Kaleci PORTO'da !
» Canlı Hazırlık Maçlarını Nasıl Buldunuz?