Futbolmania
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfaLatest imagesÜye ListesiKayıt OlGiriş yapRPGFNW.tvArama

Dirk Kuyt Fenerbahçe'de

5 posters
YazarMesaj
AbdullahY.
Üyelik Seviyesi
Üyelik Seviyesi
AbdullahY.

İsim : Abdullah Yücel
Kulüp : Manchester United
M : 31M
Bilgiler : /t310-m-united

Dirk Kuyt Fenerbahçe'de Empty
MesajKonu: Dirk Kuyt Fenerbahçe'de   Dirk Kuyt Fenerbahçe'de EmptyPaz Haz. 03, 2012 12:54 pm

Fenerbahçe, Liverpool'un Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli kulüp 32 yaşındaki oyuncuyu İngiliz kulübünden 1 milyon euro'ya transfer etti.

Dirk Kuyt Fenerbahçe'de Dirkkuythaberi_A1ELW

Fenerbahçe Spor Kulübü, Liverpool'un Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt'ı 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığı 3 yıllık sözleşme imzaladı.

32 yaşındaki futbolcunun İngiliz takımı Liverpool ile mukavelesi gelecek sezon sonunda sona erecek. Hollandalı futbolcu Utrecht'te futbola başlamış daha sonra 2003-2004 sezonunda Feyenoord'a transfer olmuştu. Tecrübeli futbolcu 2006-2007 sezonundan bu yana Liverpool forması giyiyor.

Dirk Kuyt bu sezon Liverpool'da Premier Lig'de oynadığı 34 maçın 22'sinde ilk onbirde sahaya çıkmış ve rakip filelere de 2 gol atmıştı.

Tecrübeli futbolcu Hollanda Milli Takımı'nın Euro 2012 kadrosunda da yer alıyor.

Vay be, Türkiye'de bence kesinlikle başarılı olur. NTV Spor'un sitesinden alıntıdır.
12 Numara
Üyelik Seviyesi
Üyelik Seviyesi
12 Numara

MesajKonu: Geri: Dirk Kuyt Fenerbahçe'de   Dirk Kuyt Fenerbahçe'de EmptyPaz Haz. 03, 2012 3:14 pm

Durduk durduk bombayı patlattık. Artık futbol konuşulsun şike olayları artık bitti UEFA'dan Türk takımlarına ceza gelmesse eğer seneye futbolu konuşmuş olacağız.
Xanthous
Üyelik Seviyesi
Üyelik Seviyesi
Xanthous

MesajKonu: Geri: Dirk Kuyt Fenerbahçe'de   Dirk Kuyt Fenerbahçe'de EmptyPaz Haz. 03, 2012 3:25 pm

Hiç haber verilmeden bombayı patlatdık gerçekten.Bu adamı ben genellikle forvetde görüyorum.Alex yedek olacak.Bir sıkıntı olmaz umarım.
12 Numara
Üyelik Seviyesi
Üyelik Seviyesi
12 Numara

MesajKonu: Geri: Dirk Kuyt Fenerbahçe'de   Dirk Kuyt Fenerbahçe'de EmptyPaz Haz. 03, 2012 3:27 pm

Xanthous demiş ki:
Hiç haber verilmeden bombayı patlatdık gerçekten.Bu adamı ben genellikle forvetde görüyorum.Alex yedek olacak.Bir sıkıntı olmaz umarım.
Alex kolaylıkla yedek olmaz ama Aykut hoca Alex'siz oyun kuruyormuş Alex 35 yaşına geldi futbolu 2-3 sene sonra bırakabileceğinden bu transfer yapılmış olabilir. Veya Sow'la birlikte oynar.
Adiqe
Üyelik Seviyesi
Üyelik Seviyesi
Adiqe

MesajKonu: Geri: Dirk Kuyt Fenerbahçe'de   Dirk Kuyt Fenerbahçe'de EmptyPaz Haz. 03, 2012 3:32 pm

Kuyt harika bir transfer. Fakat nasıl oynatılacağını bilmiyorum.
12 Numara
Üyelik Seviyesi
Üyelik Seviyesi
12 Numara

MesajKonu: Geri: Dirk Kuyt Fenerbahçe'de   Dirk Kuyt Fenerbahçe'de EmptyPaz Haz. 03, 2012 3:42 pm

Futbolmania demiş ki:
Alıntı :
Dirk Kuyt Fenerbahçe'de 28371_550x250

Geride bıraktığımız saatlerde gelen bir söylentide, Sega Avrupa'nın kapanacağına dair bir haberi sizlere yayınlamıştık. Bu söylentiye Sports Interactive patronu Miles Jacobson'dan yalanlama geldi.
Football Manager serisinin yapımcısı Miles Jacobson Twitter hesabı üzerinden, "Sega Avrupa'nın kapanacağı söylentilerinde gerçeklik payı yok. Dirk Kuyt'ın Fenerbahçe'ye gideceği söylentisi daha gerçekçi duruyor." yazısını paylaştı.
Miles Jacobson'ı birincil kaynak olarak gösteremeyiz fakat SI Games ile Sega arasındaki ilişki bağından hepimiz haberdarız. Sega'dan daha önce gelen kriz raporlarına rağmen, kendilerinin Football Manager ve Total War serilerinin haricinde Gearbox oyunlarını desteklemeye devam edeceklerini işitmiştik.
Haber kaynağı: Bolumsonucanavari.com

Arkadaşlar Football Manager oyununu felan bilirsiniz bunun yapımcıları Sega Avrupa'da çalışan bir adam ''Sega Avrupa'nın Kapanacağı'' ile ilgili söylentilere, Fenerbahçe'yle ve benim algıladığım kadarıyla Türk futboluyla dalga geçerek "Sega Avrupa'nın kapanacağı söylentilerinde gerçeklik payı yok. Dirk Kuyt'ın Fenerbahçe'ye gideceği söylentisi daha gerçekçi duruyor." demiş. Buna en güzel cevabı Fenerbahçe yönetimi, Kuyt'a Fenerbahçe formasını giydirerek yanıt verdi. Ben Fenerbahçe'li değilim ama bu sözü Twitter hesabından paylaşan kişiye çok iyi kapak olmuştur sanırım. Kutlarım. Smile

O kapaktan 2-3 gün kendisine gelemez o arkadaş. Very Happy
Bianconeri
Yönetici
Yönetici
Bianconeri

İsim : Oğuz T.
Kulüp : Juventus
M : 73M
Bilgiler : /t299-juventus

MesajKonu: Geri: Dirk Kuyt Fenerbahçe'de   Dirk Kuyt Fenerbahçe'de EmptySalı Haz. 05, 2012 8:42 am

Çok etkili olacağını sanmıyorum. Bu tür oyuncular, bir ligde uzun süre oynarsa o ligin özelliklerini alır. İngiltere ligi ile Türkiye ligi arasında hem kalite hemde oynanış stili farkı var. Kuyt'ın ilk sezon birşey yapamasa da 2. sezon bir kaç gol atıp, ertesi sezon ise yollanacağını düşünüyorum. Çünkü bu tarz futbolculara hep aynı şey yapıldı.

Dirk Kuyt Fenerbahçe'de
1 sayfadaki 1 sayfası