Futbolmania
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfaLatest imagesÜye ListesiKayıt OlGiriş yapRPGFNW.tvArama

De Rossi basın toplantısında!

YazarMesaj
AbdullahY.
Üyelik Seviyesi
Üyelik Seviyesi
AbdullahY.

İsim : Abdullah Yücel
Kulüp : Manchester United
M : 31M
Bilgiler : /t310-m-united

De Rossi basın toplantısında! Empty
MesajKonu: De Rossi basın toplantısında!   De Rossi basın toplantısında! EmptySalı Tem. 30, 2013 11:18 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Manchester United'ın 30M gibi ciddi bir rakamla transfer ettiği deneyimli orta saha, açıklamalarda bulundu.

-Bana verilen paranın ve beklentilerin çok yüksek olduğunu biliyorum ve bunu bilerek sahada oynayacağım. Taraftarlarımız hiç merak etmesin, sahada ben ve diğer arkadaşlarım sonuna kadar savaşacağız ve bu formanın hakkını vererek oynayacağız. Roma benim çok sevdiğim bir takımdı ve onlar hep kalbimde olacak. Fakat artık Manchester United'dayım ve bu takım için oynayacağım. Sezon sonunda ligi şampiyon olarak bitireceğimize inanıyorum. Daha önce Manchester United'ı takip etmiştim ve bana teklif sunduklarında hiç düşünmeden kulübümle görüşmek istedim. Eğer benim takımda kalmam istenseydi kalacaktım fakat onlar da beni göndermek istediklerini açıkladı. Şunu herkes bilsin, her ne kadar Roma'yı çok sevsem de buraya isteyerek geliyorum. Giggs,Scholes,Cantona gibi iz bırakmak ve bu takımda efsane olmak istiyorum. Bu sözleriyle açıklamalarını sonlandırdı De Rossi.

De Rossi basın toplantısında!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» De Rossi Satılık!
» De Rossi Manchester United'da!