Futbolmania
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfaLatest imagesÜye ListesiKayıt OlGiriş yapRPGFNW.tvArama

UEFA Avrupa Ligi Rakibimiz Tromsö

2 posters
YazarMesaj
Bianconeri
Yönetici
Yönetici
Bianconeri

İsim : Oğuz T.
Kulüp : Juventus
M : 73M
Bilgiler : /t299-juventus

UEFA Avrupa Ligi Rakibimiz Tromsö Empty
MesajKonu: UEFA Avrupa Ligi Rakibimiz Tromsö   UEFA Avrupa Ligi Rakibimiz Tromsö EmptyCuma Ağus. 09, 2013 1:47 pm

Beşiktaş ve Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakipleri belli oldu. Beşiktaş Norveç’in Tromsö takımıyla eşleşirken, Trabzonspor’un da rakibi Arnavutluk temsilcisi Kukesi oldu.

Nasıl buldunuz eşleşmeyi?
Sezerkulhan
Haftanın Bilgini
Haftanın Bilgini
Sezerkulhan

İsim : Sezer Külhan
Kulüp : Chelsea
M : 12M
Bilgiler : /t303-chelsea

MesajKonu: Geri: UEFA Avrupa Ligi Rakibimiz Tromsö   UEFA Avrupa Ligi Rakibimiz Tromsö EmptyCuma Ağus. 09, 2013 3:46 pm

Bence gayet iyi bir eşleşme ama zor bir karşılaşma olucak.Çünkü Tromsö Chelsea FC ve Galatasaray gibi büyük takımları yendi.Takımımıza burdan başarılar diliyorum.

NOT:Ferdi Reyiz Very Happy Trabzona çaktığın frikik gibi goller bekleriz Very Happy
Bianconeri
Yönetici
Yönetici
Bianconeri

İsim : Oğuz T.
Kulüp : Juventus
M : 73M
Bilgiler : /t299-juventus

MesajKonu: Geri: UEFA Avrupa Ligi Rakibimiz Tromsö   UEFA Avrupa Ligi Rakibimiz Tromsö EmptyC.tesi Ağus. 10, 2013 8:05 am

Sezerkulhan demiş ki:
Bence gayet iyi bir eşleşme ama zor bir karşılaşma olucak.Çünkü Tromsö Chelsea FC ve Galatasaray gibi büyük takımları yendi.Takımımıza burdan başarılar diliyorum.

NOT:Ferdi Reyiz Very Happy Trabzona çaktığın frikik gibi goller bekleriz Very Happy
 Ben bir sorun olmazsa Beşiktaşın turu alacağına inanıyorum. Zaten o kadar umutlarla 8-9 tane transfer yapıldı. Bunu karşılığını sahada da görmek istiyor insan. Umarım bu sezon üç alanda da başarılı bir yıl geçiririz.

UEFA Avrupa Ligi Rakibimiz Tromsö
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ethem Pülgir Avrupa'ya !
» UEFA'DAN Beşiktaş'a Ceza !