Futbolmania
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfaLatest imagesÜye ListesiKayıt OlGiriş yapRPGFNW.tvArama

Dayz Standalone

3 posters
YazarMesaj
Gunners
Üyelik Seviyesi
Üyelik Seviyesi
Gunners

İsim : Çağatay Ege
Kulüp : Arsenal
M : 20M
Bilgiler : /t302-arsenal

Dayz Standalone Empty
MesajKonu: Dayz Standalone   Dayz Standalone EmptyC.tesi Ağus. 10, 2013 12:15 pm

Dayz Standalone Dayz

Merhaba arkadaşlar.Bazılarımız biliyordur.Dayz'ı ilk Arma II üzerinden oynanan modla tanımıştık ve oyuncu kitlesi baya bir yüksekti.Oldukça ilgi görmüştü.Fakat Arma II zombi modunda çeşitli hatalar da vardı.Zombilerin hızlı koşması vesaire.Şimdi ise oyun bağımsız bir şekilde karşımıza Standalone versiyonu olarak gelecek.Açıkçası diğer survival oyunlarına kanaatimce bin basabilecek oyun.Oyunu özetle açıklayacak olursak;
Oyunun geçtiği yer Chernarus denilen yerde geçiyor.(Bir kaç yerde rastladım, şehir Chernobyl'e benzetilmiş).Neyse, bu Chernarus denilen yerde hayatta kalmaya çalışıyoruz.Kasabalardan ve şehirlerden yiyecek ve kendimize koruyabilecek silah veya çekiş gibi eşyalar bulmaya çalışıyoruz.Tabi bunu rahatça yapabileceğinizi sanmayın.Bizden bir uyarı olsun.Aç kaldığınızda ise ekranınızda sallanma ve benzeri olaylar gerçekleşiyor.Tabi bunlar bilindik şeyler.Standalone sürümünde bu özellikler geliştirilmiş ve daha gerçekçi olmuş.Oyunun çıkış tarihini ise kesin olarak bilmiyorum fakat aldığım duyumlar ile tahminen Ağustos'un sonunu bulacak gibi.Unutmadan söylemek istiyorum.Oyun tamamen ekip işi.Tek başınıza da yapabilirsiniz ama oyunda kalıcı bir karaktere sahip olmak istiyorsanız ekip şart.Oyunda ise güveneceğiniz kişilerle ekip kurmanız yararınıza olur.Çünkü ihanet edip öldürebilir.

Özet geçeyim dedim fakat uzun oldu, kusura bakmayın.Oyuna merak sarıp oynamak isteyen varsa çıktığı gibi oynayabiliriz.Gerektiği kadar yardım edip eğleniriz.Şimdi Standalone sürümünde olan yeni özellikleri buraya sunacağım.

Spoiler:

Spoiler içinde verdiğim bilgiler ve videolar tamamen dayzfan.net'e aittir.Oradan daha fazla bilgiyi alabilirsiniz Standalone sürümü hakkında.
Bianconeri
Yönetici
Yönetici
Bianconeri

İsim : Oğuz T.
Kulüp : Juventus
M : 73M
Bilgiler : /t299-juventus

Dayz Standalone Empty
MesajKonu: Geri: Dayz Standalone   Dayz Standalone EmptyC.tesi Ağus. 10, 2013 12:23 pm

Arma 2 sürümünü oynamıştık arkadaşlarla geçen yaz. Eğlenceli bir oyun, server saatine göre değişen gece-gündüz döngüsü çok iyiydi. Sabah erken saatlerde oyuna girdiğimizde her taraf karanlık olabiliyordu, fenerlerle felan ilerlemeye çalışıyorduk. İnsan dışardan baktığında "korkmam ben bundan ya ne olucak zombi felan" diyor ama oyuna kapıldığınız zaman öyle olmuyor. Beni en deli eden zombi sesleriydi. Yanınıza yaklaştığı zaman sanki kulağınızın arkasından geliyormuş gibi iç gıcıklayan o sesler insanı ürpertiyordu gerçekten.
Yanlız mod sürümünde Arma 2 den kaynaklanan çok hata vardı. Karakter animasyonları, zombilerin hızlı koşması, vurmanıza rağmen ölmeyen zombiler gibi. Bunları düzeltirlerse, animasyonlar daha kaliteli ve daha yumuşak bir hale gelirse yemede yanında yat bir oyun olur. Çünkü şu zaman kadar oynadığım en iyi "hayatta kalma" oyunlarından biri. Yemeğinizden, içeceğinizden tutunda zombiler size vurduğunda kolunuzun, bacağınızın kırılmasına kadar herşey çok iyi düşünülmüştü. 
Oyunun stand alone versiyonunu modu oynayan biri olarak kesinlikle öneririm. Ama tek başınıza oynanabilecek bir oyun değil. Tek başınıza ızdıraptan öteye geçemeyecek bir oyun, en azından 2-3 arkadaş bulup ekip kurmanızla keyfinden geçilmeyecek bir oyuna dönüşüyor.
CanTeo
Oyun Bölümü Moderatörü
Oyun Bölümü Moderatörü

İsim : Can Teoman
Kulüp : FC Barcelona
M : 52M
Bilgiler : /t294-barcelona

Dayz Standalone Empty
MesajKonu: Geri: Dayz Standalone   Dayz Standalone EmptyC.tesi Ağus. 10, 2013 2:16 pm

Aslında bu zombi işlerini seven arkadaşlarım var 1-2 tane bi de Oğuz'da da Arma 2 olanı var , gel diyo al beni. :DAma bilgisayarım kaldırır mı emin olamıyorum.

İnceleme de çok güzel olmuş detaylı anlatmışsın

Dayz Standalone
1 sayfadaki 1 sayfası