Futbolmania
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfaLatest imagesÜye ListesiKayıt OlGiriş yapRPGFNW.tvArama

Manchester United 1-1 Chelsea (Maç Sonu Röportajı)

YazarMesaj
AbdullahY.
Üyelik Seviyesi
Üyelik Seviyesi
AbdullahY.

İsim : Abdullah Yücel
Kulüp : Manchester United
M : 31M
Bilgiler : /t310-m-united

Manchester United 1-1 Chelsea (Maç Sonu Röportajı) Empty
MesajKonu: Manchester United 1-1 Chelsea (Maç Sonu Röportajı)   Manchester United 1-1 Chelsea (Maç Sonu Röportajı) EmptyCuma Ağus. 02, 2013 4:47 pm

Manchester United'ın Chelsea ile 1-1 biten maçı sonunda Abdullah Yücel basın mensuplarının karşısına geçti ve açıklamalar yaptı:

-
Açık konuşmam gerekirse maçı izlerken çok sıkıldım. Maçın adına yakışır bir oyun yoktu sahada. Chelsea teknik direktörü Sezer hoca ne düşünür bilmiyorum fakat ben takımımın bu şekilde oynamasını istemiyorum. Old Trafford'da taraftarımızın önünde bugün kazanmak ve daha iyi oynamak istiyorduk. Bundan sonra bu oyunumuzu geliştireceğimize inanıyorum. Oyuncularımı da bu konuda uyaracağım.

*Bugün takımın orta sahadan ileriye çıkardığı toplarda biraz uyumsuzluk vardı, bunun sebebi neydi sizce?

-
Bunun sebebi takıma yeni oyuncuların katılması ve beraber oynamamaları. Zamanla bu uyumsuzluğun çözüleceğini düşünüyorum, çünkü transfer edilen oyuncuların hepsi çok tecrübeli ve takımın uyum sistemine uygun oyuncular.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Abdullah Yücel'in ardından Wayne Rooney de açıklamalarda bulundu:

-
Kesinlikle çok daha iyi oynamamız gerektiğini ve bu maçı çok rahat kazanmamız gerektiğini biliyorum. Fakat henüz sezon başı olması ve takımda yeni oyuncuların olmasından dolayı pek iyi oynayamadık. Fakat ben şimdiden taraftarımıza söz veriyorum, sahada her şeyi yapacağız ve bu ligi şampiyon olarak bitireceğiz.

Manchester United 1-1 Chelsea (Maç Sonu Röportajı)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Manchester United 1-1 Chelsea FC (Maç Sonu Röpartaj (Chelsea FC) )
» Juventus 2 - 0 Bayern (Maç Sonu Röportajı)
» Roma - Napoli (Maç Sonu Röportajı)
» Manchester United 0 - 1 Manchester City (Maç Sonu)
» Manchester City Maç Röportajı