AbdullahY. Üyelik Seviyesi
İsim : Abdullah Yücel Kulüp : Manchester United M : 31M Bilgiler : /t310-m-united
| Konu: Manchester United 1-1 Chelsea (Maç Sonu Röportajı) Cuma Ağus. 02, 2013 4:47 pm | |
| Manchester United'ın Chelsea ile 1-1 biten maçı sonunda Abdullah Yücel basın mensuplarının karşısına geçti ve açıklamalar yaptı:
-Açık konuşmam gerekirse maçı izlerken çok sıkıldım. Maçın adına yakışır bir oyun yoktu sahada. Chelsea teknik direktörü Sezer hoca ne düşünür bilmiyorum fakat ben takımımın bu şekilde oynamasını istemiyorum. Old Trafford'da taraftarımızın önünde bugün kazanmak ve daha iyi oynamak istiyorduk. Bundan sonra bu oyunumuzu geliştireceğimize inanıyorum. Oyuncularımı da bu konuda uyaracağım.*Bugün takımın orta sahadan ileriye çıkardığı toplarda biraz uyumsuzluk vardı, bunun sebebi neydi sizce?
-Bunun sebebi takıma yeni oyuncuların katılması ve beraber oynamamaları. Zamanla bu uyumsuzluğun çözüleceğini düşünüyorum, çünkü transfer edilen oyuncuların hepsi çok tecrübeli ve takımın uyum sistemine uygun oyuncular. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Abdullah Yücel'in ardından Wayne Rooney de açıklamalarda bulundu:
-Kesinlikle çok daha iyi oynamamız gerektiğini ve bu maçı çok rahat kazanmamız gerektiğini biliyorum. Fakat henüz sezon başı olması ve takımda yeni oyuncuların olmasından dolayı pek iyi oynayamadık. Fakat ben şimdiden taraftarımıza söz veriyorum, sahada her şeyi yapacağız ve bu ligi şampiyon olarak bitireceğiz. | |
|