Bianconeri Yönetici
İsim : Oğuz T. Kulüp : Juventus M : 73M Bilgiler : /t299-juventus
| Konu: Juventus 2 - 0 Bayern (Maç Sonu Röportajı) Cuma Ağus. 02, 2013 5:50 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Juventus ekibinin yeni yöneticisi Oğuz T. bugün gerçekleşen ilk lig maçının ardından ilk kez kameralar karşısına geçti;Hazırlık maçında oynanan futboldan memnundum. Roma ekibini 2 farkla yenmiş ve gol yemeden maçı atlatmıştık. O gün herkes Juventus ekibinin NPL mücadelesinde sonuna kadar savaşacağını, yarıştan asla kopmayacağını görmüştü. Hazırlık maçının ardından kafamda oluşan tek sorun takımın yaş ortalamasıydı, rakiplerimize oranla daha tecrübeli fakat artık maratonun sonuna gelmiş isimlerle çalışıyorduk. Ben yaptığımız transfer çalışmalarıyla bu sorununda üstesinden geldiğimizi düşünüyorum. Asamoah, Vidal gibi isimlerin takımdan gönderilmesinin ardından eleştirilere maruz kalmıştık ama Nasri, Destro, Guidetti ve son olarakta Jovetic transferlerimizle ne kadar genç ve o kadar dinamik bir kadro oluşturduğumuzu bugün Bayern karşısında 2-0 lık galibiyet ile gösterdiğimizi düşünüyorum. Her ne kadar transfer politakasında net bir hamle görülmese de Bayern çok iyi bir ekip, lig maratonu uzun. Onlarında 1-2 hafta içerisinde lige dahil olacaklarını ve zirve için mücadele edeceklerine inanıyorum. Bugün gösterdiğimiz, ortaya koyduğumuz mücadele basit değildi, oldukça güçlü bir ekip karşısında mücadele ettik ve galip gelmeyi bildik. Bunun tesadüf olmadığını ileriki haftalarda çok daha moralli ve disiplinli bir şekilde rakiplerimizle mücadeleye gireceğimize inanıyorum. Juventus ekibinin daha bir çok başarılara imza atacağını umuyorum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Maç hakkında konuşan ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yöneticinini ardından ilk resmi maçında golle buluşan takımın yeni ismi Jovetic kameralar karşısına geçti;Bugün takımla birlikte ilk maçıma çıktım. Aslında benim için başta ürkütücüydü. Takım kampına en son katılan futbolcuydum, son anda Juventusa transfer oldum. Bunlar beni zorlasa da hocamız bana büyük destek verdi, her ne kadar heyecanlı olsamda bana bugün ilk 11 de fırsat sundu. Bende bana verilen bu desteğin ve fırsatın hakkını attığım golle takımımı öne geçirerek verdiğimi düşünüyorum. Gol krallığı ile ilgili gelen bir soruya;Hocamızın dediği gibi lig uzun bir maraton. Elimden geldiğince gol atmaya, kulübüme galibiyetler kazandırmaya çalışıcam. Burada önemli olan benim değil, takımın menfaatleridir. diyerek konuşmasını sonlandırdı. | |
|