| Fenerbahçe, Arsenal ile eşleşti | |
|
|
Fenerbahçe Arsenal'i eleyip turu geçer mi? | Evet | | 40% | [ 4 ] | Hayır | | 60% | [ 6 ] |
| Toplam Oylar : 10 | | Back | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Gunners Üyelik Seviyesi
İsim : Çağatay Ege Kulüp : Arsenal M : 20M Bilgiler : /t302-arsenal
| Konu: Fenerbahçe, Arsenal ile eşleşti C.tesi Ağus. 10, 2013 12:42 pm | |
| Evet, Fenerbahçe'in play off turundaki rakibi Arsenal.Bu maçta Fenerbahçe'in zorlanacağı kesin fakat Arsenal karşısında bir şansı olabilir mi.Arsenal karşısında zafer bulabilirmiyiz? Düşüncelerinizi yazabilirsiniz. | |
|
| |
Azzurri Üyelik Seviyesi
İsim : Doğukan Can Kulüp : Napoli M : 5M Bilgiler : /t305-napoli
| Konu: Geri: Fenerbahçe, Arsenal ile eşleşti C.tesi Ağus. 10, 2013 12:49 pm | |
| Fenerbahçeye inanıyorum alıcaktır | |
|
| |
Bianconeri Yönetici
İsim : Oğuz T. Kulüp : Juventus M : 73M Bilgiler : /t299-juventus
| Konu: Geri: Fenerbahçe, Arsenal ile eşleşti C.tesi Ağus. 10, 2013 12:52 pm | |
| Bir Arsenal sempatizanı olarak gönlüm Arsenal'dan yana ama şimdi Türk ekibi diye Fenerbahçeli arkadaşlardan tepki çekmeyelim. Bence oldukça zorlu ve bir o kadarda keyifli bir maç olucaktır. Fenerbahçe'nin şansı düşük olsa da geçen sene gösterdiği başarıdan sonra kolay kolay pes edeceğini sanmıyorum. Ama karşısındaki de Arsenal tabi. | |
|
| |
AbdullahY. Üyelik Seviyesi
İsim : Abdullah Yücel Kulüp : Manchester United M : 31M Bilgiler : /t310-m-united
| Konu: Geri: Fenerbahçe, Arsenal ile eşleşti C.tesi Ağus. 10, 2013 1:53 pm | |
| İlk maç deplasmanda olsa çok daha fazla şansımız olabilirdi ama yine de şansların %51 Arsenal %49 Fenerbahçe olduğunu düşünüyorum. Yani açık ara Arsenal alacak diye bir şey yok, her şey olabilir. Umarım Arsenal'i geçip gruplara kalırız. | |
|
| |
Bianconeri Yönetici
İsim : Oğuz T. Kulüp : Juventus M : 73M Bilgiler : /t299-juventus
| Konu: Geri: Fenerbahçe, Arsenal ile eşleşti C.tesi Ağus. 10, 2013 5:46 pm | |
| Konuya anket eklenmiştir. | |
|
| |
Gunners Üyelik Seviyesi
İsim : Çağatay Ege Kulüp : Arsenal M : 20M Bilgiler : /t302-arsenal
| Konu: Geri: Fenerbahçe, Arsenal ile eşleşti Paz Ağus. 11, 2013 11:43 am | |
| Fener'in Arsenal karşısında savunma yönteminden vazgeçip bütün riskleri alması lazım.Sonuçta Arsenal hücum oynayan bir takım ve Fener savunmada olursa Geçen gün kü maçın 2.yarı dehşeti olabilir.Tek kale yani.Kendimize az güven ve oyun planı olursa geçeriz diye düşünüyorum. | |
|
| |
CanTeo Oyun Bölümü Moderatörü
İsim : Can Teoman Kulüp : FC Barcelona M : 52M Bilgiler : /t294-barcelona
| Konu: Geri: Fenerbahçe, Arsenal ile eşleşti Paz Ağus. 11, 2013 4:44 pm | |
| - Bianconeri demiş ki:
- Bir Arsenal sempatizanı olarak gönlüm Arsenal'dan yana ama şimdi Türk ekibi diye Fenerbahçeli arkadaşlardan tepki çekmeyelim.
Bence oldukça zorlu ve bir o kadarda keyifli bir maç olucaktır. Fenerbahçe'nin şansı düşük olsa da geçen sene gösterdiği başarıdan sonra kolay kolay pes edeceğini sanmıyorum. Ama karşısındaki de Arsenal tabi. Hiç boşuna yorum yazmayayım şuraya bi +1 koysam yeter bence. | |
|
| |
| Fenerbahçe, Arsenal ile eşleşti | |
|